Samenwerken met Fika

Gosé Posthumus
100%
min
70%

Gosé Posthumus, Rizoem

Met Yvonne is een programma of project organisatorisch in goede handen. Ze schakelt communicatief moeiteloos tussen de opdrachtgever, uitvoerders, bewoners en omwonenden. Ze heeft inzicht in processen van het traject en denkt vooruit. Plezierig om gezamenlijk projectmatig te werken.

 Samenwerken met Fika

Brigitte Reinink, NieuweRonde

Ik ken Yvonne als een gedreven en enthousiast persoon met talent voor organiseren, coördineren en begeleiden van activiteiten (projecten) op diverse gebieden, waarbij ze de kunst verstaat om ieder detail en alle betrokkenen de juiste vorm- en mate van aandacht te geven. Op een subtiele en tactvolle wijze weet ze (alle) mensen in beweging te krijgen.

 Samenwerken met Fika

Martijn van Middelkoop, Martijn keuken & kast

Het is prettig om met Yvonne samen te werken, iemand naast je te hebben staan aan wie je iets uit handen kan geven. Afspraken na komt (jou er ook aan houdt), waarmee je kan klankborden, je een spiegel voorhoudt en flexibel inzetbaar is. Het niet uit maakt of ze met het directieteam of kantinejuffrouw in gesprek moet gaan en deze ook aan elkaar weet te verbinden. En dat alles met een grote brede glimlach! Een paar steekwoorden:

  • Bruggenbouwster
  • No-nonsense communicatie
  • Feedback-master
  • Regelnicht
  • Helicopterview

Het is tijd voor (een) Fika!

Maak snel een afspraak.

 Samenwerken met Fika